توجه: اطلاعات این وبگاه به روز نمی شود و جنبه آرشیو دارد.
Composite Research Center
ایجاد هستههای علمی در دانشگاهها با محوریّت اساتید برجسته؛ یکی از کارها این است. این بنیاد میتواند در ارتباط با دانشگاهها، این کار را انجام بدهد. هستههای علمی تشکیل بشود در دانشگاههای مختلف؛ محورش هم یک یا چند استاد برجسته باشد. البتّه استادها باید دلسوز باشند؛ استادها باید متعهّد باشند؛ باید ایران را دوست بدارند. استادهایی را ما میشناسیم -البتّه بنده از دور میشناسم- که ایران را دوست نمیدارند؛ آبادی ایران، آیندهی ایران برایشان مهم نیست؛ اینجور استادی بهدرد نمیخورد. نمیتوانم در دل، به چنین استادی امید ببندم؛ استادی که کشورش را دوست ندارد، استادی که اتّحاد کشورش را دوست ندارد، استادی که سر کلاس درس حرفی میزند -ولو ارتباط به موضوع درسی هم ندارد- که نتیجهاش اختلافات قومی در کشور است و دانشجو را به آن سمت میراند، این استاد استاد مطلوبی نیست. استادی که اگر در دانشجو تعهّد مذهبی احساس بکند با او سر ستیز پیدا میکند، این استاد استاد خوبی نیست. استادانی که متعهّد باشند، دلسوز باشند، کشورشان را دوست بدارند، انقلابشان را دوست بدارند و برجستهی علمی باشند، بر محور یکچنین استادی اگر هستههای علمی بهوجود بیاید، این بسیار چیز مفیدی است؛ دانشجو را حرکت میدهد و دانشجو احساس میکند که مفید است، دارد پیش میرود.
۱۳۹۴/۷/۲۲
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در نهمین همایش ملی «نخبگان فردا»
دانش کامپوزیت از جمله علوم جدید و پیشرفته میباشد که در تمامی صنایع کاربرد دارد و به همین دلیل میتوان از آن به عنوان یکی از علوم مادر یاد نمود. از مهمترین ویژگیهای این علم میتوان به دقت بالا و هزینه پایین تولید آن در مقایسه با سایر روشهای تولید اشاره نمود. اما با توجه به مزیتهای بسیار زیاد آن، متاسفانه بنا به دلایلی، چندان به این علم در دانشگاههای کشور ما برخلاف سایر کشورهای صنعتی پرداخته نمیشود.
هسته پژوهشی کامپوزیت دانشگاه فردوسی مشهد در آبان ماه سال ۱۳۹۵، سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، با هدف ترویج علم کامپوزیت و بهرهگیری از آن به منظور رفع نیاز صنعت کشور، فعالیت خود را آغاز نموده است. ماموریت این مرکز برخلاف سایر پژوهشهای دانشگاهی، پژوهش صرف نبوده بلکه تبدیل دانش کامپوزیت به ثروت و اقتصاد دانشبنیان میباشد.
هدف این مرکز آن است که علاوه بر انجام مطالعات پایهای در علم کامپوزیت و گسترش مرزهای دانش آن، با بهرهگیری از این دانش اقدام به رفع نیازهای صنعت کشور نموده و از آن در طراحی خطوط تولید، بهبود روشهای تولید و یا تولید محصولات جدید که تاکنون امکان تولید آن در داخل کشور وجود نداشته، استفاده نماید و نیز تا حد توان در گسترش این دانش در صنعت، دانشگاه و کل جامعه کوشش نماید.
به امیدی سرافرازی و سربلندی هر چه بیشتر کشور عزیزمان ایران
ایران اسلامی، قدرت سترگ هزاره جدید